Moderatorji: kristijan š, theuros, mrandrej, TomoK, gnioco
xiii napisal/-a:XX One, Bleutec, C4 ?
Da čujem...

zubatac napisal/-a:xiii napisal/-a:XX One, Bleutec, C4 ?
Da čujem...
in kaj bi zdaj rad??
daj nehaj že utrujat vsak dan deset postov
zubatac napisal/-a:xiii napisal/-a:XX One, Bleutec, C4 ?
Da čujem...
in kaj bi zdaj rad??
xiii napisal/-a:zubatac napisal/-a:xiii napisal/-a:XX One, Bleutec, C4 ?
Da čujem...
in kaj bi zdaj rad??
Rad bi slišal če je kdo kaj že stestiral, kaj misli in kaj je po njegovem bolje?
Zubatac: dej zabi se v zid!
xiii napisal/-a:
e, moj Zubatac.
pač nisi edini, ki si "upa" povedat kar hoče.
prvič slišim za ostale forume. tudi klical me še ni.
je pa res, da se mi zaradi xxxxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiii(??????????????) in podobnih ne da več pisati. pa saj tudi ti ne pišeš več toliko kot pred časom, ane. te razumem.
ž
zubatac napisal/-a:v kakšen kulturni hram si pejd pogledat od znotraj, pa kakšno knjigo več preberi
tudi doktor je bil nekje omenjen, če se ne motim a si hotel kaj povedat al iščeš kakšnega zaveznika)

tim napisal/-a:@ xiii: zubatac se ima vsaj s čem pohvalit, od tebe pa do sedaj nismo videli nič razen 99 postov od katerih je 99% sama gluparija!
Kot je zubatec povedal kupuješ miljon stvari hkrati, predvidevam da si začetnik in ti bi kupoval plavutke za 300€, daj ne klobasaj preveč, ker še vedno smrdiš po porodniški vodi!
xiii napisal/-a:zubatac napisal/-a:xiii napisal/-a:
1x sem ti že odgovoril lovim zase in za svoje veselje
ko boš pa ulovil vsaj 30% tega kar sem jaz pa se le malo ti tudi pobahaj, da ne boš samo razmišljal o % karbona v puški, o par evrih razlike med Italijo in Slovenijo pa kupi si že 1x nekaj da bo mir
ponovno ti pravim pejd malo v vodo in ohladi živce pa danes je 8.2. in tudi kakšen kulturni hram si pejd pogledat od znotraj, pa kakšno knjigo več preberi ker ti kulturen dialog ne gre najbolj
si pa ta zadnji na listi ki boš sodil kakšen lovec sem, kar nekaj ulovov govori samo zasee, moj Zubatac.
pač nisi edini, ki si "upa" povedat kar hoče.
prvič slišim za ostale forume. tudi klical me še ni.
je pa res, da se mi zaradi xxxxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiii(??????????????) in podobnih ne da več pisati. pa saj tudi ti ne pišeš več toliko kot pred časom, ane. te razumem.
ž
ja Žiga se strinjam s tabo, ker mladci pač ne ločijo zrna od plev in so zeleni kot njihovi avatarji
zato se mi pa VEČ NE DA s takimi razpravljat
Ho,ho,ho.... Kako smo polni sebe, kar težko verjet!
Hvala, trenutno ne rabim nič! Vseeno hvala za zanimanje za mojo opremo!
Tebe pa niti slučajno ne ocenjujem....povem kar sem sliša! Verjetno sem edini, ki se upa povedat!![]()
Ne rečem pa, da to verjetno ni neutemeljeno, kot vse to kar si ti natumbal odzgoraj!
Nič nimam proti tebi...samo daj mir in brzdaj svojo žlehtnobo! Če ti kaj ni po godu imaš tipko spreglej....

xiii napisal/-a:zubatac napisal/-a:xiii napisal/-a:
Ho,ho,ho.... Kako smo polni sebe, kar težko verjet!
zubatac napisal/-a:pastika ali stekloplastika dokler ne vloviš prvega zubatca potem greš na carbon![]()
![]()
cink napisal/-a:zubatac napisal/-a:pastika ali stekloplastika dokler ne vloviš prvega zubatca potem greš na carbon![]()
![]()
Sam sem prvega zubatca (točno 2kg) ulovil na 3m vode (prvega ne pozabiš nikoli...), tako da...
P.s.: Zubo, si pa res po mojem okusu malo preveč našpičen (se spomnem, da si ga nekaj napadal tudi ko je prodajal bojo, pa si pol tisti post takoj pobrisal ?...), pusti folku naj piše, če je le kaj v zvezi z PR... Če te ne zanima res ne rabiš odgovarjat, odgovoril mu bo pa tisti, ki se mu da (pa čeprav je blo že 100 krat napisano)...
xiii napisal/-a:No pustimo bojo in štrik...sta že šla! Očitno smo se dogovorili glede cene!
Nevem jaz kaj je mercedes kaj dacia....zato sprašujem! Po ceni so vse enake, to je problem!
Pa tudi vsak hvali druge, zato bi rad predvsem objektivna mnenja!

peterv6i napisal/-a:xiii napisal/-a:No pustimo bojo in štrik...sta že šla! Očitno smo se dogovorili glede cene!
Nevem jaz kaj je mercedes kaj dacia....zato sprašujem! Po ceni so vse enake, to je problem!
Pa tudi vsak hvali druge, zato bi rad predvsem objektivna mnenja!
Ma tako ti napišem..
Za vsako plavutko stoji njen razvijalec ki mora od prodane plavuti tudi živeti. Temu primerna je tudi reklama.
Na tržišču najdeš 100 različnih plavuti.. Vsaka se od druge razlikuje (bolj po malenkostih ampak ok)..
Plavuti so podobno kot smučke..Najdet moraš plavut, ki ti bo ustrezala.. Tukaj imaš več faktorjev o katerih smo že 100x pisali..
Tvoja moč, konstitucija, način plavutkanja, tip lova itd...
Karbonskih plavuti imaš mali miljon.. Vse so več ali manj narejene iz karbona.. nobena od teh plavuti ne dela sama in vsaka je od druge boljša in obratno (odvinso od budgeta firme, ki neko plavut reklamira)..
Jaz sem svoje C4 šenkal enemu barkarjolu v Alžiriji.. zdaj pa lovim s podarjenimi plastičnimi plavutmi.. (kovačeva kobila je vedno bosa) (najmanj trem iz tega foruma sem dobesedno podaril plavuti, ker jih nisem potreboval)..
Karbonska plavut ti ne pomeni, da boš z njo delal globino .. tako kot ti je napisal ŽM... če pogledaš filme ispred 15 let so lovili tudi s plastičnimi plavutmi na velikih globinah.
Danes pa se v večini primerov pojavlja mit dobro opremljenega lovca (čim imaš na sebi karbon si sigurno profesionalec)..
Ne razumem ljudi (na sosednjem forumu), ki stokajo in jokajo kako se ne da živet in za plavuti in opremo potrošijo po par tisoč evrov!
Za lov kakršnega izvaja večina nas amaterjev je dovolj plastična plavut ali pa bilo katera karbonska.. Osebno imam rad malo tršo plavut (čeprav se nekateri spet ne bodo strinjali) ampak tako je..
Poglej si smučišča.. to je tipičen primer napucavanja (top zadnja oprema, vse profi v glavi pa tema).. Enako velja za podvodni ribolov..
Zato.. kot ti tudi drugi pišejo..
Ne komplicirat..
Škoda da nimam kakšne slike od Podgorška za dat na forum... (plastične plavuti, plošča svinca zavezanega z elastikami za avto, klasična maska, stara omerca polepljena z izolirjem in ašta z tetanusom).. Za ribe, ki jih lovi (orade,brancine,pice,šarge,...) je to več kot dovolj... pa tudi kakšno drugo ribo je že ujel s podobno opremo...
p.s: Podgoršek je svoje prve karbonske plavuti dobil pred dvemi leti.. na prvem dopustu so mu jih odvzeli skupaj z opremo ker je imel "zelene karte" in ne "rdeče"..

Usata napisal/-a:Fantje mi lahko malo pomagate?
ZA C4 sem slišal, ma frend hud bicikel.
Anks xx1 (al neki tacga) in Blutek (al neki tacga), kaj to je iz kakšnega filma al je to nekaj novegaza PR?
Hvala

zubatac napisal/-a:jaz sem težek 75kg in imam plavuti trdote 1,3 in uporabljam na 5mm obliki 4kg uteži za globino
upam, da mi bo letos ratalo samo 3kg uporabljat![]()
zubatac napisal/-a: jaz imam verjetno edini jajca

zoran napisal/-a:zubatac napisal/-a: jaz imam verjetno edini jajca
a buš nam ih pokazal

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost